Rólunk

Rólunk
Apartmanházunk Balatonfüreden a Tamás hegy oldalában található egy csendes utcában, húsz percnyi sétára a parti sétánytól, ahol egész évben várjuk vendégeinket.

Házunkban hat kényelmes családi apartman került kialakításra, mindegyik apartman erkélyéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Apartmanházunk teljesen önellátó, étkezést nem tudunk biztosítani, de mindegyik apartman saját, jól felszerelt konyhával rendelkezik. A házban nincsen állandó recepció vagy portaszolgálat, de bármikor elérhet bennünket, ha szükséges. Vendégeink biztonsága érdekében a lépcsőházban és a kertben kamera rendszer működik.

Az apartmanokat modern bútorokkal és kényelmes ágyakkal rendeztük be, igyekszünk a lehető legmagasabb fokú kényelmet biztosítani. LCD TV-t talál minden apartmanban (legtöbbjükben smart TV-t), gyors wifit biztosítunk, a reggeli kávét pedig Nespresso kapszulás kávéfőzővel tudja elkészíteni. Minden apartmanunk légkondicionált, télen a fűtés pedig egyedileg szabályozható. A kertben kültéri medence, napágyak, napernyők várják vendégeket, valamint grillezni és bográcsozni is lehet. A gyermekeket játszótérrel, homokozóval várjuk, a szépen gondozott füves területen pedig piknikezni, labdázni, tollasozni lehet. A legkisebbek részére babaágyat, etetőszéket és babakádat ingyenesen biztosítunk. Az ősz beköszöntével a ház alsó szintjén egy finn szauna várja a vendégeket. A ház előtt ingyenes parkolásra van lehetőség a vendégek részére kialakított saját parkolóban, kerékpárját pedig zárható biciklitárolóban tudja letenni.

Örömmel tölt el bennünket, hogy apartmanházunkat a nyugodt, csendes pihenésre vágyó vendégek választják.